SKYRADIO

Sky Radio actie brengt ruim 30.000 euro op voor War Child

Het Sky Radio Beach Concert met Acda en de Munnik en de daaraan gekoppelde veiling van muziekitems heeft ruim 30.000 euro opgebracht. De opbrengst van de kaartverkoop van het volledig uitverkochte benefietconcert op 18 juli jl. in Bloemendaal komt in zijn geheel ten goede aan Stichting War Child, die kinderen helpt met de verwerking van hun oorlogservaringen.

Naast het Beach Concert organiseerde Sky Radio de afgelopen weken in samenwerking met Ricardo.nl een veiling van originele en unieke items van nationale en internationale artiesten. Ook de opbrengst van deze veiling is aan Stichting War Child geschonken. In het totaal brachten het Sky Radio Beach Concert en de veiling 30.000 euro op. War Child kreeg er bovendien dankzij het Sky Radio Beach Concert in Bloemendaal veel nieuwe leden bij, die de stichting iedere maand zullen steunen met een donatie.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

War Child Nederland
War Child Nederland is een onafhankelijke stichting, die in 1995 is opgericht. Het doel van War Child is het leed van kinderen in door oorlog getroffen gebieden te verminderen en bij te dragen aan een vreedzame toekomst. War Child heeft zich gespecialiseerd in psychosociale hulpverlening en maakt daarbij gebruik van creatieve middelen en technieken. De hulp komt ten goede aan individuele kinderen, maar brengt ook diverse groepen kinderen bij elkaar. War Child heeft projecten in Sierra Leone, Soedan, Eritrea, Bosnië-Herzegovina, Kosovo, Afghanistan/Pakistan, Georgië, Tsjetsjenië en Ingoesjetië.