Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 7-08-2002 Persbericht District Maasland

CONTROLE AUTOGORDELS (Heeswijk Dinther)

Bij een controle op autogordels op de Baron van den Bogaerdelaan in Heeswijk Dinther zijn dinsdagmiddag zes automobilisten bekeurd voor het niet dragen daarvan.

SNELHEIDSCONTROLE (Nistelrode)

Dinsdagmiddag heeft het Team Verkeershandhaving een snelheidscontrole gehouden op de rijksweg N265 in Nistelrode. Acht automobilisten bleken sneller te rijden dan de toegestane 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 126 km/h.

TOEZICHT RECREATIEVAART (Lith)

Dinsdagavond heeft de politie op de Maas in Megen en bij de Lithse Ham toezicht gehouden op de recreatievaart. Drie personen kregen een proces-verbaal voor het niet hebben van een vaarbewijs voor het varen in een snelle boot. Enkele zeer jeugdigen werden met boot en al terugbezorgd bij hun ouders met uitleg over snelheid van de door hen gebruikte boot en de daarvoor geldende regels.

VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR VECHTEN OP STRAAT (Oss)

Woensdagmiddag zijn bij een tankstation aan de Joost van den Vondellaan in Oss een 53-jarige inwoner uit die plaats en een 29-jarige Udenaar aangehouden voor vechten op straat. Het tweetal had onenigheid gekregen over de bezoekregeling van kinderen en gingen elkaar te lijf. Terplaatse troffen de agenten o.a. een ploertendoder en een bandenlichter aan. Beide mannen zijn ingesloten en de wapens zijn inbeslaggenomen.