Heropening van het Openbaar Bod tot Aankoop

door

Innara Invest

van alle gewone aandelen, coupon nr. 20 en volgende aangehecht,

die nog niet in het bezit van Innara Invest zijn,

uitgegeven door

Electrorail

tegen een vergoeding van 0,33 EUR per aandeel

Loketinstelling

van vrijdag 9 augustus tot en met woensdag 4 september 2002

De vergoeding per aandeel wordt verhoogd van 0,30 EUR tot 0,33 EUR. Deze verhoging is ook van toepassing op de aandeelhouders die tijdens de eerste aanvaardingsperiode reeds op het bod zijn ingegaan.

Tijdens de eerste aanvaardingsperiode van het Bod werden 6.636.611 aandelen aangeboden door het publiek. Indien deze aandelen door de Bieder zouden worden aanvaard, zou hij 95,7% van het kapitaal van Electrorail in handen hebben. Om tot een openbaar uitkoopbod te kunnen overgaan zou de Bieder, zoals uitgelegd in het prospectus, 96,6% van het kapitaal moeten bezitten.

De aanvaarding van de aangeboden aandelen blijft onderworpen aan de voorwaarde dat de Bieder na afloop van de heropening voldoende aandelen verwerft om voornoemde drempel van 96,6% te bereiken. De Bieder houdt zich alsnog het recht voor van deze voorwaarde af te zien en zal zijn beslissing om de aangeboden effecten al dan niet te verwerven op 7 september 2002 bekendmaken. Indien die drempel is bereikt, houdt de Bieder zich de mogelijkheid voor het Bod te heropenen in de vorm van een openbaar uitkoopbod in de zin van artikel 513 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanvaardingsformulieren dienen tussen 9 augustus en 4 september 2002 in eender welk kantoor van Bank Brussel Lambert te worden ingediend, waar eveneens een exemplaar van het prospectus kosteloos kan worden aangevraagd. Het prospectus is ook, uitsluitend ter informatie, beschikbaar op de volgende internetadressen: www.electrorail.be en www.bbl.be.

Gelijktijdig met dit bericht worden ook de halfjaarcijfers van Electrorail gepubliceerd.

Deze publicatie geldt als een aanvulling bij het prospectus, gecontroleerd en openbaar gemaakt op de door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen toegelaten wijze, in de zin van artikel 24 van het KB van 8 november 1989 op de openbare overnameaanbiedingen en de wijzigingen in de controle op vennootschappen.

7 augustus 2002