BRUSECO

Vakopleiding Directiechauffeur groot succes na oprichting

PERSBERICHT

Vakopleiding Directiechauffeur een groot succes.

Amper een jaar actief in de markt, heeft Bruseco Training & Begeleiding naam gemaakt als opleidingsinstituut voor directiechauffeurs. Directeur Paul Brussaard heeft in de afgelopen twaalf jaren veel waardevolle praktijkervaring opgedaan bij het door hem opgerichte Brussaard Chauffeursdiensten. -Door onze praktijkervaring en opgedane kennis uit onderzoek staat Bruseco nu al bekend als het instituut dat kandidaten het beste voorbereidt op de dagelijkse praktijk van het vak directiechauffeur-, stelt Paul Brussaard tevreden vast. En dat dit geen opschepperij is bewijzen de vele enthousiaste reacties van kandidaten en werkgevers. Onlangs mocht de 100e kandidaat zijn Bruseco-certificaat in ontvangst nemen.

Bruseco beschikt over eigen besloten circuits en verzorgt trainingen op maat. Er wordt gewerkt in kleine groepjes om de kandidaten persoonlijk te kunnen begeleiden. Vanaf september biedt Bruseco de Vakopleiding Directiechauffeur ook in modules aan. Zo kunnen cursisten zelf de samenstelling en de duur van deze opleiding bepalen. Een slimme stap; de eerste parttime cursisten hebben zich reeds aangemeld.

Zowel particulieren als bedrijven hebben het afgelopen jaar de weg naar het opleidingsinstituut weten te vinden. Zelfs het gerenommeerde Amerikaanse Limousinebedrijf Carey Limousine Services heeft ervoor gekozen Bruseco de opleiding voor haar Europese vestigingen te laten verzorgen. -We streven ernaar dat de Bruseco norm in Nederland als maatstaf voor de kwaliteit van de opleiding tot directiechauffeur gaat dienen-, aldus een gedreven Paul Brussaard.
Bruseco heeft in iedere geval haar eerste stappen in de goede richting gezet.

Bruseco Training & Begeleiding
Bisonspoor 3006 in Maarssen

Postbus 1200
3600 BE MAARSSEN

www.bruseco.com
info@bruseco.com

Tel 0346-58 42 52
Fax 0346-58 42 55


07 aug 02 12:44