Gemeente Dalfsen

07-08-2002

Racewedstrijden Formule 1 in Dalfsen groot succes

Dalfsen - Na de opening door wethouder Arco Hofland op donderdag 18 juli was de eerste tentoonstellingsdag op de vrijdag direct een groot succes. Mede door een paar dagen met minder weer is het bezoekersaantal zeer hoog gebleven. Naar schatting hebben tot nu toe zo'n 5000 mensen de tentoonstelling bezocht. De racewedstrijden op de vrijdagen, waar iedereen aan mee kan doen, zijn een daverend succes.

Naast het racen is er in het gemeenthuis een interessant overzicht van de Scalextric (racebaan merk) historie te bewonderen. Hiervoor stelt verzamelaar Henk Pijpers uit Bunschoten een deel van zijn imposante verzameling beschikbaar. En voor wie thuis verder wil gaan is het een must om mee te doen aan de prijsvraag, want de winnaars maken kans op een van de drie Scalextric startsets. Naast de grote wedstrijdbaan staan er 2 kleinere demobanen opgesteld waar vrij op geracet mag worden.

De tentoonstelling 'Formule 1 in Dalfsen' is nog tot en met vrijdag 16 augustus geopend.
Het gemeentehuis is dagelijks van 9.30 tot 12.30 en van13.30 tot 16.00 uur geopend en de toegang is gratis. Op zaterdag en zondag is het gemeentehuis gesloten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daan van Vliet (0529) 488322 van het Bureau Communicatie.