Ingezonden persbericht

Internetportal voor Koreaanse en Nederlands bedrijven

Inzake: Guus Hiddink alias Hiedung-gu

OVERVEEN, 20020808 -- Ongetwijfeld heeft ook u uit de media meegekregen dat Zuid-Korea de vierde plaats heeft weten te veroveren in het wereldkampioenschap voetbal 2002. De motor achter dit enorme succes is 'onze eigen' Guus Hiddink geweest, als coach van het Koreaanse team.

De status die Hiddink, alias Hiedung-gu, daaraan heeft overgehouden is overweldigend en is vele malen in binnen- en buitenlandse media te zien en te lezen geweest. Hiddink:
* krijgt eigen Koreaanse naam: Hiedung-gu
* wordt ereburger van Korea
* wordt opgenomen in de Orde van de Blauwe Draak
* wordt ereburger van Seoel
* krijgt twee doctorale onderscheidingen
* wordt adviseur van de Koreaanse voetbalbond
Hibally Consultants BV heeft de naam www.hiedung-gu.nl geregistreerd als domein- en handelsnaam met als doel een internetportal te exploiteren die in Korea de toonaangevende gateway naar Nederland en Europa zal worden. Deze domeinnaam is uniek en wordt slechts eenmaal afgegeven.

Wat tot nu toe geen enkel buiten Korea gevestigd bedrijf is gelukt, is Hibally Consultants wel gelukt: www.hiedung-gu.nl wordt in Korea op de eerste plaats van alle zoekmachines gepubliceerd. Daarmee bereiken we dagelijks in één klap miljoenen internetgebruikers en proberen op deze manier de handel en industrie tussen beiden landen te verbeteren.Ingezonden persbericht