Ingezonden persbericht

Haags Pop Podium avond met nieuw Haags platenlabel

Het Haags Pop Podium organiseert donderdag 8 augustus een bijzondere concertavond in café Stairway to Heaven op de Scheveningse Pier. Tijdens deze laatste Haags Pop Podium avond op deze unieke locatie staat het nieuwe platenlabel It's Your Record centraal. Dit label is onlangs opgericht door de bekende muzikant Evert Nieuwstede (ex-Urban Heroes) en presenteert zich 8 augustus voor het eerst aan het publiek. In café Stairway to Heaven zullen dan drie bands optreden van wie binnenkort bij It's Your Record singles verschijnen: Da Costa, Stirike en The Sub feat. La Femme.

Da Costa is een Nederlandstalige popband. De groep brengt zowel rock als reggae en valt op door de sterke vocalen van de Scheveningse zanger Rob Costa.

Stirike is een jonge band uit de Haagse regio. De groep heeft met frontvrouw Liza Vermeer een zeer sterke zangeres in huis die moeiteloos de vergelijking met Anouk kan doorstaan.

The Sub feat. La Femme is een nieuw project van Suburbs zanger Johan Terschegget die op de single wordt bijgestaan door zijn zus.

De Haags Pop Podium avond in café Stairway to Heaven begint om 22.00 uur. De avond wordt afgesloten met een supersessie met diverse gastmuzikanten. Gerard van den IJssel zal ook deze avond presenteren. De Scheveningse Pier is vanaf 22.00 uur gratis toegankelijk.

De Haags Pop Podium avonden worden vanaf september alleen nog in café De Paap gehouden op elke eerste en derde woensdag van de maand. De soortgelijke avonden in Bazart en Stairway to Heaven komen daarmee te vervallen.

Meer informatie: www.haagspoppodium.nl