Gemeente Amsterdam


Win een computer en drie jaar internet

Digitaal trapveld

Inwoners van Zuidoost kunnen meedoen aan een door het stadsdeel uitgeschreven prijsvraag. Wat valt er te winnen? Een gloednieuwe computers, plus drie jaar gratis toegang tot internet. Wat moet je ervoor doen? Een nieuwe naam bedenken voor het project Digitale Trapvelden Zuidoost.

De naam kan worden ingevuld op een formulier dat vanaf donderdag 8 augustus klaar ligt bij de balie van de afdeling Burgerzaken (Bijlmerdreef 101), het Informatiecentrum (Bijlmerplein 79), de Openbare Bibliotheek (Bijlmerplein 93) en op diverse andere locaties. Ook is het mogelijk om per e-mail mee te doen:
r.van.der.linden@zuidoost.amsterdam.nl
In de mail moet minimaal het volgende worden vermeld: de nieuwe naam, afzender, adresgegevens, telefoon, leeftijd en geslacht. De datum van inzending sluit op 11 september 2002. Degene die de prijsvraag wint is tevens één van de hoofdgasten bij de opening van de eerste digitale ruimte.

Een digitaal trapveld is een ruimte in de buurt met computers en mensen die helpen bij het gebruik ervan. Vanaf september gaat de eerste ruimte open. Waar is nog de vraag. Maar dat ze er komen staat vast!

^


-

© gemeente Amsterdam - 7-08-2002