Ingezonden persbericht


KENNISTECHNOLOGIE

Kijk en vergelijk de 10 voornaamste leveranciers

Tote-m business architects heeft - in samenwerking met Telecommerce Research - een handige CD-rom uitgebracht met een overzichtsanalyse van de 10 voornaamste internationale leveranciers van kennistechnologiesoftware:

'Knowledge Technology for Customer Interactions'

Aangezien kennismanagement en de daarvoor benodigde ICT een steeds grotere rol speelt in de continuïteit van hedendaagse firma's, heeft Tote-m Business Architects - als onafhankelijk adviseur - een vergelijkende studie gemaakt van de 10 belangrijkste leveranciers op dit gebied.

Het is bedoeld als decision tool of overzichtsboekje voor het management, en specifiek voor customer care managers of andere managers met focus op het gebied van klanteninteractie: CRM managers, marketing managers, ICT managers, ...

De CD-ROM beantwoordt de vraag welke kennissoftware voor klantsupport er op de markt aanwezig is - via verschillende kanalen (telefoon, web, email, IVR, etc.) - en hoe goed de oplossingen tegemoetkomen aan de daadwerkelijke behoefte van de organisatie.

Er wordt niet met oordelen of evaluaties geschermd. Men kan de leveranciers zelf vergelijken op ongeveer 150 aspecten verdeeld over een aantal hoofdonderwerpen zoals functionalteit, techniek, service, helpdesk etc. Aldus kunt u via deze CD-ROM interactief het optimale kennistechnologie-systeem voor uw eigen organisatie te vinden.

Meer weten over de methode van het onderzoek of Tote-m? Neem dan contact op met Lody Offenberg van Tote-m Business Architects, T 020 420 77 80 E research@tote-m.com.

Bestellen van de CD-ROM kan als volgt:

Via de website www.tote-m.com of E research@tote-m.com Prijs: ¤ 495 excl. BTW (voor telecommerce members: ¤ 445 excl. BTW) Bij bestelling vóór 15 oktober 2002 krijgt u een aanzienlijke korting van 25% op toekomstige updates.

Tote-m business architects b.v.
Is een onafhankelijk management consultancy bureau gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen voor optimale klantrelaties, waaronder het opzetten en verbeteren van multimediale klantencontactcenters.

Voor redactionele informatie of interviews kunt u contact opnemen met Press Here:

Angélique Schor of ondergetekende
T: 0299 418 989
F: 0299 418 947
E: info@presshere.nl