Ingezonden persbericht

2-WEG SMS VANUIT EEN NETWERK!

Hillegom, 09 augustus 2002: WINS Mobile, we make you mobile , maakt u attent op het volgende:

Het gebruik van SMS berichten in het zakelijke verkeer neemt behoorlijk toe en WINS Mobile introduceert daarom ook een SMS 'out-of-the-box' oplossing voor zakelijke gebruikers. Als RedRock Platinum Partner introduceert WINS Mobile opnieuw de TextNow! SMS software in Nederland. Na een kleine adempauze (achter de schermen is er hard gewerkt aan de software en het omlaag brengen van de berichtprijzen) zijn we klaar om TextNow! versie 5 aan u voor te stellen!

De mogelijkheden van TextNow! 5
TextNow! 5 is een SMS applicatie voor netwerkomgevingen. Met 5 connectiemethoden, distributielijsten, berichtlimieten per gebruiker, beheer van in- en uitgaande berichten, dynamische routering, beheer van devices en bulkverzending is TextNow! geschikt voor gebruik op alle afdelingen binnen een bedrijf.

TextNow! ondersteunt het verzenden via:


- een mobiele telefoon;

- een GSM modem;

- een Internet connectie;

- een connectie via bijvoorbeeld een KPN, Libertel of Dutchtone SMS centrale;
- een rechtstreeks SMPP connectie.

Met een SMPP connectie kunnen bedrijven bijvoorbeeld rechtstreeks op het netwerk van een mobiele operator aansluiten.
Bedrijven kunnen ook gebruik maken van het RedRock netwerk om berichten wereldwijd af te leveren, RedRock rekent 10 Eurocent per bericht (inclusief interconnectie vergoeding). Bij bulkverzending zullen de prijzen nog lager liggen!

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP: WWW.WIN-S.COM/MOBILE/TEXTNOW

Over WINS Mobile, we make you mobile!
Voortgekomen uit RedRock Benelux wil WINS Mobile de stuwende kracht zijn achter mobiele diensten en producten. Met een klein maar flexibel aanbod van producten en diensten wil WINS Mobile zich ontplooien tot de mobile partner van ondernemingen in Nederland. WINS Mobile is Siemens Mobile Partner, Microsoft Mobile Solutions Partner en RedRock Platinum Solution Provider.

Contactinformatie:
WINS Mobile B.V.
Hans Blaauw
Tel. 0252 - 53 24 70
blaauwh@win-s.com