Ingezonden persbericht


NIET ALLE BUDDY'S
KUNNEN MET VAKANTIE

Delft-Nadat alle Buddy's het laatste weekend van juni in de natuur van Oost-Brabant doorbrachten om een hectisch seizoen 2001-2002 te besluiten, vlogen 10 Buddy's afgelopen weekend naar MUNCHEN om daar voor duizenden mensen een optreden te geven in het kader van de promotietournee voor hun Duitse album "DIE BUDDIES VOLL COOL".

Geen vakantie

Dat zullen zij in de vakantie vaker moeten doen. Op 10 augustus een soortgelijk optreden als in Munchen, maar dan in Frankfurt. Op 17 augustus komt de top van de Duitse kindermuziek in het grootste theater van Keulen bijeen. En de Buddies zijn daarbij! Opties zijn er voor optreedweken in Fantasialand en Ravensburger Spieleiland.

Verduitste Buddy's?

En in het nieuwe seizoen zal het op de zelfde voet verdergaan. Met weer veel optredens in Duitsland. Ook aan de ambassadeur van Duitsland zijn de Delftse Buddy's niet onopgemerkt gebleven. In september wil hij hen ontvangen en persoonlijk met deze Duitse Buddies kennismaken.

Bij die gelegenheid wil de zanggroep hem uitnodigen "Schirmherr" van de groep te worden. Een aanvraag daartoe was eerder uitgegaan naar Pim Fortuyn, maar die aanvrage kwam te laat....

Ton Buitinga, o15-2612462
www.debuddys.nl www.diebuddies.de