Ingezonden persbericht


Te voet van Radio 538 naar Rome

Johan Vlemmix verliest weddenschap van Rick van Velthuysen

Hilversum, 16 juli 2002 - Op zaterdag 10 augustus vertrekt Johan Vlemmix vanaf het studiopand van Radio 538 voor een voetreis naar Rome. Dit doet hij naar aanleiding van de weddenschap die hij heeft verloren van Radio 538 DJ Rick van Velthuysen. De reis wordt gesponsord door diverse instanties en deze opbrengsten gaan naar Warchild.

In een uitzending van Rick van Velthuysen heeft Johan gezworen dat hij naar Rome zou lopen als hij geen zetel zou krijgen met z'n Partij van de Toekomst bij de verkiezingen op 15 mei. Omdat hij geen zetel heeft behaald, gaat Johan zijn weddenschap uitvoeren. Het idee komt voort uit de diverse loterijen die Johan als kind had georganiseerd. Daarmee konden mensen reizen naar Rome winnen. De winnaars ontvingen echter alleen een tas met eten en een boekje met uitleg over hoe ze erheen konden lopen.

Op zaterdag 10 augustus luidt omstreeks 18:45 uur het startschot voor het studiopand van Radio 538. De voetreis naar Rome neemt zo'n drie maanden in beslag en honderden mensen hebben zich al aangemeld om mee te lopen. De reis wordt gesponsord door diverse instanties en deze opbrengsten gaan naar Warchild.

Het programma van Rick van Velthuysen is elke zaterdag en zondag van 18.00 tot 20.00 uur te beluisteren op Radio 538. Voor meer informatie over de weddenschap met Johan kunt u terecht op www.voetreisnaarrome.nl.

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Eindhoven: 101.6 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

7aa113.jpg

Noot voor de redactie (