LEIPZIGER MESSE

Body Look van 10 tot 12 augustus 2002

Body Look
(van 10 tot 12 augustus 2002)

Nieuw in het programma van de Leipziger Messe: het lingeriesalon Body Look

Het grootste informatie- en communicatieforum in Duitsland voor lingerie, dessous, beenmode en badmode

Vanaf augustus 2002 opent de Leipziger Messe GmbH twee keer per jaar haar deuren voor de vakbeurs Body Look. Mensen die beroepshalve in de branche betrokken zijn, worden uitgenodigd op dit nationale forum voor lingerie, dessous en beenmode. 'In Leipzig vindt deze branche alles wat ze nodig heeft voor informatie, bestellingen en communicatie', belooft Kirstin Deutelmose, directeur van Body Look.

Als enige Duitse trefpunt voor lingerie, dessous en badmode biedt Body Look een omvangrijk informatie- en communicatieprogramma. Hoogtepunt is het innovatieforum Body- and Legwear met een honderdtal deelnemers. In het middelpunt staat de samenwerking tussen handel en industrie. Zo zal Triumph International AG uit München er zijn model voor categorymanagement en geografische benadering voorstellen. Een veelzijdig kader-programma met trendy modeshows, fora en marketingworkshops tijdens de beurs geeft de handel bijkomende impulsen.

Body Look: de grootste Duitse beurs in de branche

Naast de informatie- en communicatieplatformen biedt Body Look de Duitse handelaars met zowat 180 binnen- en buitenlandse exposanten het voortaan grootste platform voor zowel lingerie, dessous, beenmode als badmode.

Nu reeds hebben zich voor dessous bedrijven en collecties aangemeld zoals Anita, Aubade, Felina, Huit, Marie Jo en Prima Donna, Lejaby, Rösch en Simone Pérèle. Bij lingerie zullen Bruno Banani, Calida, Götz Mode, Gebrüder Mey en Wolff hun waren tentoonstellen. Ook bekende badmodecollecties als Ari, Lieblein, Maryan Beachwear, Opera en Sunflair komen naar Leipzig. Bovendien tonen ondernemingen als Eva Brigitte Bitzer, Taubert en van Hal hun homewearcollecties. Calida en Felina stellen naast de huidige collecties voor lente en zomer 2003 hun marketingsystemen en principes voor de geografische benadering voor.

Contactpersoon voor de pers:

Ruth Justen
Tel.: +49 (0)341 - 678 81 95
Fax: +49 (0)341 - 678 81 82

E-Mail: r.justen@leipziger-messe.de

Body Look in het internet: http://www.body-look.de

Mei 2002

13 mei 02 10:04