Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-08-2002
Persberichten district Kerkrade (RKey; 13.30 u) Zondag 11 augustus 2002

Epen Man overlijdt na steek van bij of wesp

Een 56 jarige inwoner van Vught is op zaterdagmiddag omstreeks 16.30 overleden aan vermoedelijk de steek van een bij of wesp. Het slachtoffer reed met twee andere mannen elk op een motor in Epen toen hij gestoken werd. De man stapte in de Wilhelminastraat van de motor en werd onwel. Ondanks het feit dat ambulancepersoneel nog reanimeerden overleed het slachtoffer.

Landgraaf Eenzijdig ongeval onder invloed van drank

In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 24.00 uur, reed een 33 jarige inwoner van Landgraaf richting kruising
Hovenstraat/Sloterstraat. Gekomen op de kruising begint het voertuig te slingeren en rijdt tegen een lichtmast die daardoor afknapt. De automobilist, die niet gewond raakte, bleek alcohol te hebben gedronken. Uit de ademanalyse bleek een promillage van 1.6 o/oo; ruim driemaal de toegestane hoeveelheid. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Het voertuig raakte zwaar beschadigd en moest worden weggesleept.

Op de Kerkradersteenweg werd op zondagochtend, omstreeks 2.40 uur, een 33 jarige inwoner van Kerkrade gecontroleerd vanwege het feit dat de verlichting van de auto niet deugde. Bij de controle bleek dat de man gedronken had. Uit de ademtest bleek een promillage van 1.2 o/oo. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt.