Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 11-08-2002 Persberichten District Maasland

VERDACHTE DIVERSE VERNIELINGEN AANGEHOUDEN (Loosbroek)

Van zaterdag op zondag hebben twee beveiligingsmedewerkers van een discotheek in Loos-broek op de Pastoor Grootstraat in Loosbroek een 18- en een 20-jarige inwoner uit Heeswijk Dinther aangehouden voor het plegen van vernielingen. Zij droegen het tweetal over aan de politie. De beveiligingsmedewerkers waren belast met buitensurveillance in de nabijheid van de discotheek. Zij zagen dat de twee verdachten vlakbij de discotheek een fiets oppakten en tegen een boom smeten. Verder wordt het tweetal ervan verdacht een drietal houten tuinhek-ken op de Donatusstraat en de spiegel van een auto op de Pastoor de Grootstraat te hebben vernield. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

AUTO OVER DE KOP (Ravenstein)

Van zaterdag op zondag is op de Dorpenweg in Ravenstein een auto, bestuurd door een 21-jarige inwoonster uit Heesch, over de kop geslagen. Een 28-jarige inzittende uit Heesch raakte daarbij lichtgewond. Terhoogte van de afslag Overlangel raakte de vrouw in een bocht de macht over het stuur kwijt, raakte de vangrail en sloeg over de kop. De 28-jarige man liep daarbij enkele snijwonden op. De auto is totaal vernield.

OSSENAAR AANGEHOUDEN NA BELEDIGING (Oss)

Zondagmorgen omstreeks 05.20 uur is in een woning aan de Passage in Oss een 28-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor belediging van agenten. De politiemensen consta-teerden kort daarvoor dat er zeer luide muziek uit de woning klonk. Zij spraken de bewoner en een bezoeker aan met het verzoek om het wat zachter te doen. De 28-jarige man schold daarop de agenten uit voor kankerlijers en teringzakken. Hij is aangehouden en ingeslo-ten.