Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 11-08-2002 Persberichten District Land van Cuijk

DRONKEN AUTOMOBILIST HEEFT HELE WEG NODIG (Rijkevoort)

Van zaterdag op zondag liet een 33-jarige inwoner uit Boxmeer op de Hapsedijk en de Hoogeindsestraat in Rijkevoort wel erg duidelijk zien dat hij teveel alcohol had gedronken. Surveillerende agenten zagen dat de man de gehele breedte van de weg nodig had en zeer moeizaam door de bochten kwam. Het duurde verder vrij lang voordat de man in de gaten had dat de achter hem rijdende politieauto hem een stopteken gaf. Bij controle bleek dat de man bijna viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs bleek al sinds oktober 2000 te zijn verlopen. Hij is aangehouden en proces-verbaal is opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLES (Langenboom / Oeffelt)

Zaterdagmorgen zijn drie automobilisten op de Graafseweg in Langenboom bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h . De hoogst gemeten snelheid bedroeg 110 km/h.


---

Zaterdagmiddag controleerde de politie op de Beugenseweg en de Hapseweg in Oeffelt. Hier liepen 10 automobilisten tegen de lamp. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 124 km/h, waar 80 km/h was toegestaan.

COMPUTER ONTVREEMD BIJ BEDRIJFSINBRAAK ( Grave)

Van zaterdag op zondag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Koninginnedijk in Grave. Toegang tot het bedrijf is verkregen door het vernielen van een raamwerk. Uit het pand is o.a. een computer ontvreemd.

AUTODIEFSTAL (Katwijk NB)

Zaterdagmiddag is aan de Lange Oijen in Katwijk NB een rode VW Golf met het kenteken HZ-HJ-26 ontvreemd.