Van Lagen in Formule 3 op Marlboro Masters

In het ijzersterke startveld van de Formule 3 zal de dit seizoen optimaal presterende Formule Ford-coureur Jaap van Lagen op de Marlboro Masters uitkomen voor Van Amersfoort Racing. Hij is daarmee de vijfde Nederlander in een veld met deelnemers uit een recordaantal van maar liefst 19 verschillende landen.

In de Van Uitert Formule Ford is Van Lagen dit seizoen ongenaakbaar, hij wist tot nu alle vijf gereden races voor het MP Motorsport team te winnen en grossierde tevens in pole positions en snelste rondetijden.

Na de Pinksterraces is Van Lagen gestart om te kijken of deelname aan de prestigieuze Formule 3 race op de Marlboro Masters te realiseren was. Een kleine maand voor de races op 11 augustus is alles rond en kan Van Lagen zich voorbereiden op een ongetwijfeld spraakmakende race. Dinsdag 23 juli ga ik testen op Motorpark Bitburg, een stilgelegd vliegveld in Duitsland. Ik heb nog nooit gereden in een wagen met vleugels en kijk erg uit naar deze nieuwe ervaring. Een week later kan ik op dezelfde locatie nogmaals testen, mijn laatste test zal deelname aan de training en kwalificatie voor de Formule 3 race op de Nürburgring zijn. Mocht dat heel positief uitpakken, dan is zelfs deelname aan de race misschien mogelijk, maar ik ga daar niet vanuit , aldus een enthousiaste Van Lagen.


---

Einde bericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap van Lagen, 06-22160667