Gemeente Haarlem
Grote Markt 2
Postbus 511
2003 PB Haarlem
Tel. 023-511 3000

SPULLETJES GEZOCHT VOOR ROMMELMARKT OP DE KINDERBOERDERIJ DE SCHOTERHOEVE

Op zondag 11 augustus wordt op de kinderboerderij De Schoterhoeve, gelegen in het Noorder Sportpark, het jaarlijkse Zomerfeest gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang. Nadere gegevens over tijden activiteiten en dergelijke volgen nog in de pers.

Eén van de activiteiten is een rommelmarkt. De opbrengst van deze markt zal gebruikt worden om de eendenvijver in beperkte mate te verbouwen. Al geruime tijd bezoekt Reintje de Vos in de nachtelijke uren de boerderij. Om te voorkomen dat de watervogels in zijn maag terechtkomen, is het de bedoeling de vijver met gaas te overdekken. Deze maatregel is voor zowel de eenden als voor de vos een diervriendelijke oplossing.

Voor de rommelmarkt zijn spulletjes nodig. Heeft u op zolder of in de schuur nog wat staan dat een goede bestemming zoekt, dan is de boerderij daar erg gelukkig mee. U kunt het na telefonische afspraak afgeven bij De Schoterhoeve (telefoon: 023 526 17 18). Alleen in zeer bijzondere gevallen wordt het, eveneens na telefonische afspraak, opgehaald.