Ingezonden persbericht


Geen Adam, maar Heinz Curry in Curry & Van Inkel

Barbecuen bij eskimo's hoofdprijs in speciale stranduitzendingen

Hilversum, 7 augustus 2002 - Vanaf aanstaande maandag is Curry & Van Inkel terug op de Nederlandse radio tijdens de stranduitzending vanuit strandpaviljoen De Kust in Bloemendaal. De bekende Amerikaan 'Heinz Curry' komt van maandag 12 tot en met donderdag 15 augustus per helikopter naar het Bloemendaalse strand om luisteraars van Radio 538 het allerlaatste nieuws te brengen.

De hele volgende week zendt Jeroen van Inkel uit vanaf het strand in Bloemendaal. De week wordt op donderdag feestelijk afgesloten met een strandfeest en een speciale barbecue. Heinz Curry maakt deze stranduitzendingen en uiteraard de barbecue mogelijk. In het kader van de Heinz Curry campagne 'Heinz Curry tastes great on... whatever' geven Curry & Van Inkel een barbecue bij eskimo's in Lapland weg.

Via radio538.nl en tijdens het programma kunnen luisteraars een smakelijke en niet voor de hand liggende curry combinatie doorgeven. Dagelijks wordt een winnaar bekend gemaakt die de gekste combinatie heeft doorgegeven. Deze dagwinnaars worden uitgenodigd om dit gerecht op donderdag 15 augustus op de barbecue te vervaardigen. Degene die de gekste combinatie maakt, gaat samen met drie vrienden een geheel verzorgde vierdaagse trip naar de eskimo's maken.

Rinkeldekinkel is elke maandag tot en met donderdag op Radio 538 te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur.

Radio 538 DJ Jeroen van Inkel: "Ik denk dat we met deze Curry & Van Inkel anno 2002 een hoop mensen zullen verrassen. Dat is goed want verrassing was één van de belangrijkste ingrediënten van de show zoals wij die destijds op vrijdagavond deden!"

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Eindhoven: 101.6 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (