Gemeente Capelle a/d IJssel

Werkzaamheden Abram van Rijckevorselweg en Slotlaan

In de week van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus 2002 wordt er op de Abram van Rijckevorselweg tussen de Rivierweg en de Slotlaan een nieuwe asfaltslijtlaag aangebracht. Evenals op het gedeelte van de Slotlaan tussen de Merellaan en de Abram van Rijckevorselweg.
Om deze slijtlaag aan te kunnen brengen, is het noodzakelijk om beide weggedeelten voor het verkeer af te sluiten. Om de hinder voor het verkeer te beperken wordt er in de avond en nacht gewerkt.

Van s avonds 19.00 uur tot de volgende morgen 6.00 uur worden de weggedeelten afgesloten.
In principe kunnen de werkzaamheden in drie avonden en nachten worden uitgevoerd maar indien de weersomstandigheden ongunstig zijn, is het mogelijk dat er ook in de avond en nacht van donderdag op vrijdag gewerkt moet worden.

Omleiding
Het verkeer vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel en vanaf de Kanaalweg wordt omgeleid via de Rivierweg, Meeuwensingel, Rembrandtsingel, Slotlaan, Ketensedijk en Algeraweg. Het verkeer vanaf de Rivierweg wordt omgeleid via de Kanaalweg, Bermweg en Schenkelsedreef. Het verkeer vanaf Rotterdam wordt omgeleid via de Slotlaan, Rembrandtsingel, Meeuwensingel en Rivierweg. Het verkeer vanaf de Schenkelsedreef wordt omgeleid via de Abram van Rijckevorselweg, Capelseplein, Abram van Rijckevorselweg, Slotlaan, Rembrandtsingel, Meeuwensingel en Rivierweg. Het verkeer vanaf de Slotlaan wordt omgeleid via Rembrandtsingel, Meeuwensingel en Rivierweg.

Voor meer informatie kunt u bellen met het Informatiecentrum (zie wegwijzer) of met de unit Realisatie, telefoon 010-2848742.