Amstelland NV

Bericht aan aandeelhouders Amstelland NV,
financieel analisten en financiële pers

Nieuwegein, 8 augustus 2002

Publicatie halfjaarcijfers Amstelland NV
vervroegd naar 12 augustus 2002

Zoals eerder medegedeeld, zal het emissieprospectus in het kader van de voorgenomen overname van Multi Development Corporation (MDC) door Amstelland op maandag 12 augustus a.s. verschijnen.

Gegeven het feit dat Amstelland kort na deze datum, op 29 augustus a.s., haar halfjaarcijfers zou presenteren, is het wenselijk geacht deze cijfers op te nemen in het prospectus.

Dit betekent dat Amstelland de publicatie van haar halfjaarcijfers over 2002 vervroegt van 29 augustus naar 12 augustus. Het persbericht wordt op deze datum voor beurs via de gebruikelijke kanalen naar u verzonden.

Op 24 juli jl. publiceerden wij reeds een persbericht waarin melding werd gemaakt van het feit dat Amstelland haar winstverwachting voor het gehele jaar 2002 handhaaft. Zie hiervoor ook www.amstelland.nl.

Journalisten en financieel analisten ontvangen nader bericht over tijdstip en plaats van de persconferentie en de analistenbijeenkomst. In tegenstelling tot hetgeen ons gebruik is, zullen deze bijeenkomsten deze keer niet plaatsvinden op de dag waarop de halfjaarcijfers worden gepubliceerd.