Ingezonden persbericht

Marcel Visser benoemd tot General Manager Benelux D-Link

Rotterdam, 12 augustus 2002 - Marcel Visser is bij netwerkproductenleverancier D-Link benoemd tot General Manager Benelux. Visser is in die functie verantwoordelijk voor alle activiteiten van het bedrijf in België, Nederland en Luxemburg.

D-Link, opgericht in 1986, is sindsdien een pionier op het gebied van hoogwaardige netwerkproducten, variërend van oplossingen voor draadloze LAN's tot Gigabit/Fast Ethernet Switches en ADSL-modems. In het productengamma van D-Link ligt het accent op prestaties, betrouwbaarheid en eenvoudig beheer in combinatie met optimaal gebruiksgemak en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

D-Link beschikt sinds 2001 over een verkoopkantoor in de Benelux, van waaruit de Marketing & Sales ondersteuning plaatsvindt. Het bedrijf werkt bij de verkoop nauw samen met professionele distributeurs.

Marcel Visser is afkomstig van Axis, waar hij sinds 1997 werkzaam was als Managing Director. Daarvoor was hij werkzaam bij Intel als Marketing Representative voor de Benelux.

Over D-Link
Sinds de oprichting van D-Link in 1986 heeft het bedrijf zich gericht op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige netwerkoplossingen die zij tegen een concurrerende prijs op de markt brengt. Door een scherpe focus op de eisen en wensen van haar klanten heeft D-Link een toonaangevende positie weten te verwerven met producten die wereldwijd worden ingezet. D-Link is een wereldwijde beursgenoteerde organisatie met 47 vestigingen, in Europa is zij actief in 17 landen. D-Link ontwikkelt en produceert een brede reeks van producten voor LAN's, WAN's en mobiele netwerken. Meer informatie is beschikbaar op www.dlink-benelux.com