Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sendrata wordt Orinoco Authorised Education Center

Sendrata is het eerste Authorised Education Center voor de gehele Orinoco wireless LAN productlijn in Nederland. Sendrata is hiermee geautoriseerd om trainingen te geven voor zowel de in- als outdoor wireless LAN productlijnen.

Den Haag, 12 augustus 2002 - Sendrata is door Agere Systems, de marktleider op het gebied van wireless LAN producten, benoemd tot Authorised Education Center voor haar Orinoco wireless LAN productlijn. Voor Sendrata betekent deze benoeming een erkenning voor haar expertise op het gebied van draadloze netwerktechnieken.

In de hoedanigheid van Authorised Education Center - het eerste in Nederland - geeft Sendrata technische trainingen op het gebied van Orinoco indoor en outdoor wireless LAN producten.

Sendrata organiseert in september 2002 de eerste trainingen voor de volgende Orinoco productlijnen:
* Orinoco Residential en Broadband Gateways

* Orinoco Access Points

* Orinoco Outdoor Routers

Over Sendrata

Het in Den Haag gevestigde Sendrata is actief sinds 1994 en heeft in die periode ruime kennis en ervaring opgedaan in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van draadloze netwerken. Daarnaast ontwikkelt Sendrata mobiele applicaties voor diverse hard- en softwareplatforms. Meer informatie over de trainingen, diensten en producten die Sendrata levert is te vinden op www.sendrata.com.