Ingezonden persbericht


Quantum en Computer Associates bieden uitwisselbare oplossingen voor bescherming van bedrijfsgegevens

Bracknell (Verenigd Koninkrijk), 12 augustus 2002 -- Quantum, toonaangevend leverancier van producten en diensten voor databeveiliging en netwerkdata-opslag, en Computer Associates hebben een overeenkomst gesloten die de uitwisselbaarheid tussen de opslagoplossingen van de beide organisatie een krachtige steun in de rug geeft. Klanten zullen van de overeenkomst de vruchten plukken dankzij de mogelijkheid om DLTtape- en Super DLTtape-drives te installeren met CA's BrightStor Enterprise Backup- en BrightStor ARCserve Backup-oplossingen, waardoor tijd en moeite wordt bespaard bij het beheer van de dataopslaginfrastructuur.

De ca-certificatie wordt door Computer Associates verstrekt aan partners die een oplossing bieden met CA-producten. Naast de DLT 4000-, DLT 7000- en DLT 8000-tapedrives, hebben ook de SDLT 220- en de nieuwe SDLT 320-tapedrive de ca smart-certificatie voor CA's BrightStor Enterprise Backup- en BrightStor ARCserve Backup-software ontvangen. De producten van beide organisaties zijn uitwisselbaar en integreren naadloos met elkaar.

"Ieder bedrijf wordt geconfronteerd met het beheer van de explosieve toename van informatie die ontstaat door verschillende interne en externe gegevensbronnen", zegt Farid Neema, directeur Peripheral Concepts. "De grootste uitdaging ligt in de kosten voor het beheer van opslagproducten van verschillende leveranciers. Daarom zijn IT-managers op zoek naar een eenvoudige oplossing om hun data-opslag te beheren. De overeenkomst tussen Quantum en Computer Associates biedt organisaties een volledig geïntegreerde en complete archiveer- en herstel-oplossing op het gebied van data-opslag."

Quantum
Quantum Corporation (NYSE:DSS) is sinds 1980 uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van tapeopslagsystemen die hoge prestaties leveren en zeer betrouwbaar, kostenbesparend en schaalbaar zijn. De producten van het bedrijf worden gebruikt voor het maken van back-ups, voor archivering en voor het herstellen van belangrijke zakelijke data. Quantum is de grootste leverancier van DLTtape-automatiseringssystemen, DLTtape-drives, Super DLTtape-drives en NAS Server-producten (voor netwerkopslagsystemen in werkgroepen). Er zijn wereldwijd meer dan 2 miljoen (S)DLT-tapedrives en meer dan 80 miljoen (S)DLT-tapes in gebruik.

In het boekjaar dat eindigde in maart 2002 behaalde Quantum een omzet van 1,1 miljard dollar.


Contact:
Jane Walker
DLT Group
Quantum Storage UK Limited
t: 00 44 (1344) 35 35 23
jane.walker@quantum.com

PR-bureau:
Marije Verdouw
Lubbers & De Jong B.V.
t: 00 31 (20) 421 05 65
marije@l-dj.nl