UITGEVERIJ VASSALLUCCI

Marcel Verreck reist 1000 km per trein door Nederland

Marcel Verreck maakt monsterrit per trein

Maandag 12 augustus 2002 wordt een historische dag in de geschiedenis van
de Nederlandse Letteren én in de geschiedenis van de Nederlandse Spoorwegen! Op maandag 12 augustus presenteert Marcel Verreck, bekend cabaretier en columnist, zijn literaire debuut Een wondermiddel. De auteur zal voor deze gelegenheid in één dag per trein alle Nederlandse provinciehoofdsteden plus Rotterdam en Amsterdam aandoen.

Tijdens de monsterrit van meer dan 1000 kilometer, leest Verreck de treinreizigers voor uit zijn debuut en zingt hij desgewenst liedjes van zijn nieuwste cd Van Mars.

's Morgens in alle vroegte (om 06:54 uur) vangt de reis aan in Middelburg en via Den Bosch, Maastricht, Arnhem, Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Lelystad, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Haarlem bereikt de auteur tegen middernacht Amsterdam. Het exacte reisschema vindt u onderaan deze pagina. U ziet dat er enige tientallen malen overgestapt moet worden, maar de NS en de auteur zijn ervan overtuigd dat dit geen enkel probleem oplevert.

De Nederlandse Spoorwegen zijn sinds vorig jaar sponsor van het CPNB en
stimuleren het (voor)lezen in de trein. Meer informatie vindt u op: www.ns.nl

Marcel Verreck is vanaf het eerste uur columnist van de treinkrant Metro en schrijft tevens columns voor diverse andere media. Daarnaast geniet Verreck bekendheid als cabaretier. Meer informatie vindt u op: ww.marcelverreck.nl en www.vassallucci.nl