Ingezonden persbericht

Teletik Safepay sluit twee grote deals

Er worden steeds meer diensten op het internet aangeboden waarvoor kleine bedragen (micro payments) in rekening gebracht worden. De kosten om 'micro payments' via de reguliere betaalmethoden te incasseren staan niet in verhouding tot het transactie-bedrag. Daarom is Teletik Safepay ontwikkeld; een uniek en 100% veilig prepaid betalingssysteem speciaal voor het direct online afrekenen van kleine bedragen op internet.

Nieuwe module

Enige weken geleden heeft Teletik Safepay een deal gesloten met veilingsite qoop.nl. De veilingsite heeft 70.000 geregisteerde gebruikers die actief gebruik zullen gaan maken van Teletik Safepay. Voor partijen, zoals o.a. qoop.nl, die zeer veel gebruikers op hun site genereren heeft Teletik Safepay een nieuwe module ontwikkeld Klik hier en bekijk deze module bij qoop.nl.

Loyaliteitsprogramma

Teletik Safepay biedt uitstekende mogelijkheden voor klantloyaliteitsprogramma's. Het systeem van Teletik Safepay kan volledig worden voorzien van de 'look feel' van uw site; van webkaart, website tot met een e-shop. Klik hier en bekijk het Teletik Safepay loyaliteitsprogramma bij onze partner Personal Care. Voor Personal Care heeft Teletik Safepay 15.000 fysieke Teletik SafepayCards laten maken voor alle leden van Personal Care.

Teletik Safepay biedt meer...

realtime betalen bij Teletikacceptanten vanaf #8364; 0,02 overboeken van Teletik Safepayrekening naar Teletik Safepayrekening bedrag terugstorten van Teletik Safepayrekening naar de 'normale' bankrekening Automatisch incassomodule speciaal voor 'push'diensten (bv. sms-informatiediensten)

Ideaal voor 'pay per view' en 'pay per use'

Teletik Safepay is dé ideale oplossing voor het concept 'pay per view' en'pay per use' omdat het een realtime gegarandeerd betaalsysteem is; binnen enkele seconden is de Teletikbetaling een feit.

Met vriendelijke groet,  

Teletik Safepay
Vanessa Backer

marketing communicatie coördinator
tel. 020 49 40 425
mail. vanessab@teletik.nl
url.    www.teletik.nl
url.    www.multipay.net

Teletik Safepay is een zusterorganisatie van Multipay B.V. Multipay zorgt voor de afhandeling van internetbetalingen tussen e-shops en banken. Multipay is de voordeligste intermediair voor online internettransacties.