Ingezonden persbericht

INTEL BENOEMT GORDON GRAYLISH TOT DIRECTOR COMMUNICATIONS BUSINESS ORGANISATION EMEA

Kontich, 12 augustus 2002 - Intel heeft Gordon Graylish benoemd tot Director van de Communications Business Organisation voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Deze organisatie is verantwoordelijk voor het ontwerp, de verkoop en de ondersteuning van communicatieproducten en oplossingen voor leveranciers van draadloze handsets, netwerkinfrastructuren en embedded producten.

Graylish werkt sinds 1982 bij Intel. Hij startte in Canada als lid van de software- en sales-divisie waar hij verschillende sales- en managementfuncties vervulde. In 1994 stapte hij over naar het hoofdkantoor van Intel in Santa Clara, Californië, waar hij verschillende functies vervulde in het senior-management.

In 1998 werd Graylish benoemd tot Director of Marketing voor het EMEA-gebied, een functie die hij vanuit het Verenigd Koninkrijk vervulde. Graylish was in die functie verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de strategische marketingplanningen en de uitrol van de Solution & Service Centers van Intel in het EMEA-gebied. Graylish vervult zijn nieuwe functie vanuit Swindon, Verenigd Koninkrijk.

Een foto van Gordon Graylish is verkrijgbaar via Caroline de Zoeten van Lammers van Toorenburg Benelux PR, tel. 030-6565070, e-mail caroline@lvtpr.nl

Intel
Intel is 's werelds grootste chipfabrikant en een vooraanstaande producent van computer-, netwerk- en communicatieproducten. Meer informatie over Intel is te vinden op: http://www.intel.com/pressroom/.

Voor verdere informatie:
Intel Corporation
Kristof Sehmke
Tel. +32 (0)3 450 0913
E-mail: Kristof.Sehmke@intel.com

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Caroline de Zoeten
Tel. +31 (0)30 656 5070
E-mail: caroline@lvtpr.nl

Intel is a registered trademark of Intel Corporation and its subsidiaries in the United States and in other countries. Other names and brands may be claimed as the property of others.