Microsoft stelt gratis viewer voor Visio 5, 2000 en 2002 beschikbaar

Web-component maakt het mogelijk om Visio-schema's te bekijken en af te drukken

Schiphol-Rijk, 13 augustus 2002 - Microsoft heeft een viewer ontwikkeld voor het bekijken en afdrukken van schema's die met Visio 5, 2000 of 2002 zijn gemaakt. Dit betekent dat het mogelijk is om Visio-schema's te distribueren aan alle medewerkers en teamleden, ook wanneer deze niet beschikken over een volledige versie van Visio. De viewer is kosteloos te downloaden van Microsofts Office Download Center en wordt als webcomponent geïnstalleerd in Internet Explorer 5.0 of hoger.

Deze kosteloze viewer voor Visio-schema's zorgt voor een aanzienlijke uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden van Visio, aangezien nu iedereen deze schema's kan bekijken en afdrukken.

De viewer voor Microsoft Visio 2000/2002 is te downloaden van het Microsoft Office Download Center: http://office.microsoft.com/downloads/2002/vviewer.aspx

De viewer kan gebruikt worden met Internet Explorer 5.0 of hoger en Windows 98 SE, Windows ME, Windows NT 4.0 (met service pack 6 of hoger), Windows 2000 en Windows XP.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder softwareoplossingen voor snel en flexibel zakendoen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden voor toegang tot de informatie die zij nodig hebben, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.