Gemeente Heeze-Leende


Oplichting omtrent gemeentegids

Een aantal weken geleden is bij ieder huisadres in de gemeente een nieuwe uitgave van de gemeentegids in de bus gevallen.

De gemeentegids is een uitgave van Goed Werk Overheidscommunicatie. In een andere Brabantse gemeente, waar de gids ook uitgegeven wordt door Goed Werk Overheidscommunicatie, zijn meldingen bij de gemeente binnengekomen van oplichting omtrent de advertentiebetalingen.

In deze gemeente zijn personen actief die bij de diverse adverteerders langsgaan om geld te innen voor de geplaatste advertentie (zij geven zich uit als medewerkers van Goed Werk Overheidscommunicatie). Echter, Goed Werk heeft de adverteerders een factuur gestuurd.

In de gemeente Heeze-Leende zijn de facturen inmiddels ook allemaal verstuurd. Indien er bij u iemand langskomt met de vraag om geld voor de geplaatste advertentie te betalen, verzoeken wij u dringend hier niet op in te gaan. Het gaat hier namelijk om oplichting. Goed Werk Overheidscommunicatie heeft alle afverteerders een factuur gestuurd. Zodra een dergelijk persoon zich bij u meldt, betaal dan niets en neem contact op met de gemeente, tel 040 22 41 465.