Politie Hollands Midden
Bureau Communicatie
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071-5459800
Fax 071-5459326
Afkomstig van: Chris van Egmond
Datum: 13 augustus 2002
·

Tas met slaappillen gestolen Voorschoten
Op maandag 12 augustus tussen 13.00 en 14.15 uur is op de Schoolstraat van een 40-jarige vrouw uit Voorschoten haar tas gestolen. Zij droeg de tas over haar schouder. In de tas bevonden zich naast enige toiletspullen zeventig slaappillen. Deze pillen, merk Dormicum, 15 milligram, kleur blauw en verpakt in vier witte doosjes met strips van 10 stuks, hebben een sterke werking en kunnen gevaarlijk zijn bij ondeskundig gebruik. De politie vraagt een ieder die de pillen vindt deze bij het politiebureau of de apotheek af te leveren.

Politie houdt agressieve man aan Alphen aan den Rijn
De politie hield op dinsdag 13 augustus rond 11.45 uur in het stadskantoor van de gemeente Alphen aan den Rijn aan de Castellumstraat, een 49-jarige man uit Alphen aan den Rijn aan. De man werd er van verdacht kort daarvoor in de centrale hal van de afdeling burgerzaken een 19-jarige politiesurveillante en een 59-jarige bode van de gemeente te hebben geslagen en geschopt. De Alphenaar gedroeg zich verder uiterst agressief en moest door meerdere bezoekers vastgehouden worden. Uiteindelijk wist de politie de verdachte in de boeien te slaan en over te brengen naar het politiebureau. Daar is de man ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in. Het incident ontstond nadat de man door de in de hal aanwezige surveillante werd aangesproken op fatsoensnormen. Hij drong voor in een wachtrij voor een loket, tot ongenoegen van wachtenden. Nadat de surveillante hem daar op aansprak sloegen de stoppen bij de man door.

Politiebureau Gouda-Oost op vrijdag 30 augustus gesloten
Maandag 2 september opent bureau haar deuren aan de Middenmolenlaan

De politie Gouda-Oost gaat het huidige bureau aan De Rijkestraat 32 op 30 augustus 2002 verruilen voor nieuwbouw aan de Middenmolenlaan 1. Op die dag zal het bureau aan de Rijkestraat gesloten zijn. Voor het doen van aangifte kan men op vrijdag 30 augustus terecht bij het bureau aan de Houtmansgracht 4 te Gouda. Vanaf maandag 2 september is de politie in Gouda-Oost weer bereikbaar in het nieuwe bureau aan de Middenmolenlaan. Telefonisch blijft de politie bereikbaar onder telefoonnummer 0900-8844. Voor spoedgevallen kan men zoals altijd 1-1-2 bellen. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Buiten deze uren Houtmansgracht 4.



----------------------------------------------einde berichten------------------------------------------------------