Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 13-08-2002 Persbericht district Aa & Dommel

Inbraak in bedrijfspand, Vught

Vannacht is ingebroken in een bedrijfspand aan de Kerkstraat te Vught. Aan de voorzijde werd een ruit vernield waarna een aantal goederen werd ontvreemd.

Aanhoudingen

De politie heeft afgelopen maandag in de Dr. de Brouwerlaan te Boxtel een 20-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man wordt verdacht van het voor-handen hebben van een aantal zakjes softdrugs.

Maandagnacht heeft de politie in de Boxtelsweg te Vught een 36 jarige Vugthenaar aangehouden. De man was met zijn auto in een gemeenteplantsoen terecht geko-men. Na onderzoek bleek de man te veel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is in-gevorderd. Maandagnacht is een 66-jarige inwoner van Schijndel aangehouden door de politie. Na een alcoholcontrole op de Zijweg Dungen in Sint Michgielsgestel, bleek de man te veel gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van vier uur.

Te hard gereden, Vught

Op maandagavond heeft de politie het rijbewijs van een 20-jarige inwoner van Waalwijk ingevorderd. Bij een snelheidscontrole op de N65 bleek de man 135 km/h gereden te hebben, waar 80 km/h was toegestaan Tijdens dezelfde snelheidscontrole werd eveneens het rijbewijs van een 34-jarige inwoner van s-Hertogenbosch ingevorderd. De gemeten snelheid was hier 138 km/h. Ook een 46-jarige Amsterdammer moest zijn rijbewijs inleveren. Hij reed 140km/u.

Diefstal tuinmeubilair, Esch

Maandagavond is uit een tuin aan de Hal in Esch tuinmeubilair ontvreemd ter waar-de van 2400.