Ingezonden persbericht

PST Business Solutions benoemt Jacob van Sante tot Account Manager voor de Tango/04-productlijn

Utrecht, 13 augustus 2002 - PST Business Solutions, leverancier van totaaloplossingen voor het AS/400- en iSeries-platform, heeft Jacob van Sante (1972) benoemd tot Account Manager. Binnen deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de applicatie & systeemmanagementoplossingen van Tango/04.

Van Sante was de afgelopen vijf jaar in dienst bij IBM infrastructuurpartner Brocom en daar als consultant verantwoordelijk voor het IBM iSeries-platform. Na vijf jaar ervaring opgedaan te hebben met het platform zag hij een nieuwe uitdaging in een baan als Account Manager bij PST Business Solutions. "Het creatief meedenken over hoe het iSeries-platform optimaal gestroomlijnd kan worden door tuning of een andere werkwijze, spreekt me enorm aan", aldus Van Sante. "Naast het geven van advies over de Tango/04-applicaties en gebruikerstaken op het iSeries-platform zal ik me ook bezig gaan houden met de server en het operating system."

"Over het besluit om Jacob van Sante in dienst te nemen, hebben we niet erg lang na moeten denken", aldus Olaf van Dam, directeur Sales & Marketing van PST Business Solutions. "Hij weet enorm veel van het iSeries-platform, waarin wij zijn gespecialiseerd. Daarnaast was hij zeer enthousiast over de productlijn waarvoor hij nu verantwoordelijk wordt. We zijn ervan overtuigd dat Van Sante een uitstekende adviseur en gesprekspartner zal zijn voor onze bestaande en toekomstige relaties."

PST Business Solutions
PST Business Solutions is een totaalaanbieder van IBM iSeries-oplossingen op het gebied van Application & System Management, e-Business, Business Intelligence, ERP en Consultancy. De missie is om continu te streven naar optimalisatie van de bedrijfsprocessen van klanten en relaties door middel van het leveren van professionele totaaloplossingen en specifieke kennis. Uitgangspunt van PST Business Solutions is de vraag van de klant om te vormen in een kwalitatief en resultaatgericht antwoord. Snelle Return on Investment staat dan ook hoog in het vaandel. PST Business Solutions is gecertificeerd IBM Business Partner.

Voor meer informatie en het opvragen van fotomateriaal:

PST Business Solutions BV
Mirjam Oskam
Telefoon: +31 (0)30 261 55 65
E-mail: moskam@PSTBusinesssolutions.com

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Noud Heijna
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: noud@lvtpr.nl