Persberichten politie Rivierenland

---

Maandag, 12 augustus 2002

---

Vernieling bushokje

In de nacht van zondag 11 op maandag 12 augustus 2002 is het bushokje aan de Loostraat in Bemmel vernield. Dit is gedaan door drie jongens van 16, 17 en 18 jaar oud. Zij hebben een boomstam die in de buurt op een oprit lag, meegenomen en door het bushokje gegooid. De drie jongens zijn door de politie aangehouden en ingesloten in het politiebureau te Arnhem.

Vechtpartij in Didam
Zondagavond 11 augustus 2002 omstreeks 20.00 uur is bij het station Didam aan het Stationsplein een vechtpartij geweest. Hierbij is mogelijk met een mes gestoken. De dader - een 42-jarige man uit Didam
- was onder invloed en is aangehouden. Bij deze aanhouding heeft hij zich verzet en vernieling gepleegd tegenover de politieagenten die hem wilden aanhouden. De zus van de man - een 16-jarige vrouw eveneens uit Didam - die hem wilde ontzetten is eveneens aangehouden. De toedracht tot de vechtpartij is nog niet bekend. Beide verdachten zijn ingesloten en in verzekering gesteld. Het slachtoffer een 45-jarige man uit Didam heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.



---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl