Provincie Zuid-Holland

Persbericht

13-08-2002
Groene Kruisplein twee weekeinden afgesloten

In verband met asfalteringswerkzaamheden aan het Groene Kruisplein (N 492) in Albrandswaard en Rotterdam, het aanpassen van de vormgeving en het verleggen van enkele rijstroken, is het noodzakelijk een aantal verkeersrichtingen op het plein twee weekeinden voor het verkeer af te sluiten. De eerste afsluiting vindt op 23 augustus plaats.

In het eerste weekeinde kan vanuit de richting Rhoon uitsluitend naar de rijksweg A15 richting A16 worden gereden. Vanuit de richting Rotterdam Charlois kan uitsluitend naar de rijksweg A15 richting Europoort worden gereden. Verkeer op de rijksweg A 15, in de richting Europoort, kan bij de afrit 19 (Charlois) uitsluitend rechtsafslaan in de richting Rotterdam. Verkeer op de rijksweg A15, rijdend in de richting van rijksweg A16, kan bij afrit 19 (Charlois) uitsluitend in de richting Rhoon rijden. Voor het overig verkeer worden omleidingsroutes met borden aangegeven.

In het tweede weekeinde wordt de noordelijke afrit en de noordelijke toerit van rijksweg A15 geheel afgesloten voor het verkeer. Tevens wordt er dan op het Groene Kruisplein gewerkt. Verkeer vanuit de richting Rhoon kan ook dan uitsluitend naar de rijksweg A15 (richting rijksweg A16) rijden en verkeer op rijksweg A15, in de richting van rijksweg A16, kan wederom bij de afrit 19 (Charlois) uitsluitend in de richting Rhoon rijden. Ook dan geldt dat voor alle afgesloten rijrichtingen omleidingen met borden worden aangegeven.

Het eerste weekeinde is van vrijdag 23 augustus 20.00 uur tot maandag 26 augustus, 05.00 uur en het tweede weekeinde van vrijdag 30 augustus 20.00 uur tot maandag 2 september 05.00 uur. Overigens wordt de afrit van de rijksweg pas om 22.00 uur voor het verkeer afgesloten.