Stadsdeel Zeeburg

Ter inzage Bedrijfsstimuleringsregeling Zeeburg

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zeeburg heeft op 30 juli 2002 de ontwerp bedrijfsstimuleringsregeling Zeeburg vastgesteld. Het Stadsdeel heeft met de nieuwe regeling de intentie om de bedrijvigheid in het gebied te versterken en stimuleren. De regeling bestaat uit een investeringsregeling, een vergoeding voor huurderving, een instapregeling en een afbouwregeling. De regeling is bedoeld voor ondernemers en verhuurders. De maximale bijdrage per aanvraag verschilt per genoemd onderdeel. Aanvragers dienen te voldoen aan de voorwaarden die in de regeling zijn gesteld. Naar verwachting zal de ontwerp bedrijfsstimuleringsregeling op 24 september 2002 door de stadsdeelraad worden vastgesteld.

De ontwerp bedrijfsstimuleringsregeling
De ontwerp bedrijfsstimuleringsregeling en de daarbijbehorende stukken liggen tot en met 28 augustus 2002 ter inzage bij het publiekscentrum van het stadsdeelkantoor. U kunt de regeling en de bijbehorende stukken hier ook on-line lezen. Het document is beschikbaar op pdf-formaat. Om het te lezen kunt u hier Acrobat Reader gratis downloaden van de Adobe-site.

Reageren
Gedurende de vastgestelde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk en telefonisch hun bedenkingen over de regeling kenbaar maken. Brieven kunt u richten aan het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Zeeburg, o.v.v. Bedrijfsstimuleringsregeling Zeeburg, Postbus 380, 1000 AT Amsterdam. Telefonisch kunt u uw bedenkingen op maandag en donderdag kenbaar maken aan de afdeling Beleid en Ondersteuning van Stadsdeel Zeeburg, tel: (020) 608 08 60