Ingezonden persbericht

iiyama brengt Benelux PR activiteiten onder
bij Text 100 Amsterdam

Text 100 breidt klantportfolio uit met grote speler in de markt van PC monitoren

Amsterdam, 14 augustus 2002 - Met onmiddellijke ingang is Text 100 B.V. door iiyama aangesteld als public relations adviesbureau voor de Nederlandse en Belgische markt. iiyama is wereldwijd één van de toonaangevende producenten van kwaliteits-monitoren. Met het initiëren van PR-activiteiten wil iiyama de vele mogelijkheden van haar brede productlijn effectief onder de aandacht brengen.

iiyama ontwikkelt en fabriceert een uitgebreide productgroep CRT en LCD monitoren van hoogstaande grafische kwaliteit zowel voor de thuisgebruiker tot de professionele eindgebruikers. iiyama wint met haar producten regelmatig vakprijzen, een bevestiging van de hoge kwaliteit van haar monitoren.

"iiyama wil meer naamsbekendheid opbouwen bij een breder publiek: public relations kan hier een wezenlijke bijdrage aan leveren. We hebben Text 100 gekozen om onze media belangen te behartigen, omdat zij gespecialiseerd zijn in de IT sector en hierin een goede naam hebben opgebouwd", aldus Jeffry Pettinga, sales en marketing manager bij iiyama Benelux.

Het hoofdkantoor van iiyama, van origine een Japans bedrijf, is gevestigd in Nagano City. Opgericht als familiebedrijf in 1973, heeft iiyama zich ontwikkeld tot een succesvol internationaal bedrijf met kantoren over de hele wereld. iiyama's Benelux kantoor is gevestigd in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de sales & marketing in de Benelux en Scandinavië. iiyama verkoopt haar producten via een netwerk van ervaren retailers.

Over Text 100
Text 100 International is een van de grootste onafhankelijke public relations adviesbureaus voor de technologiesector ter wereld. Het bedrijf beschikt over 25 kantoren verspreid over Europa, Noord-Amerika, India, Afrika, het Verre Oosten en de Pacific regio en is de grootste en voornaamste merknaam binnen de OneMonday Groep (ONE.L). Naast toonaangevende bedrijven binnen de industrie, zoals BT, IBM, Compaq Computer Corporation, SAP, Unisphere en Xerox Corporation, mag het bedrijf ook nieuwe opkomende technologiebedrijven, zoals Amazon.com, Excite@Home, Handspring, eBay, InfoSpace Inc. en Virginbiz.net tot haar klanten rekenen. De vestiging in Amsterdam is in 1995 opgericht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Wilmer Heck
Tel: 020 530 4349
E-mail: wilmerh@text100.nl

Of u kunt een bezoek brengen aan de volgende websites: www.iiyama.nl
www.text100.nl