AutoRai

14-8-2002

Suzuki Grand Vitara 2.0 tijdelijk leverbaar als Freestyle

De Suzuki Grand Vitara 2.0 is nu tijdelijk leverbaar in een extra complete Freestyle-uitvoering. Dit actiepakket is beschikbaar voor de driedeurs Widebody en de Grand Vitara Vijfdeurs uitvoering met 2.0-litermotor en handgeschakelde versnellingsbak.

De Grand Vitara Freestyle komt sportief voor de dag dankzij metallic lak, lichtmetalen velgen, mistlampen voor, zilverkleurige roofrails en een in carrosseriekleur gespoten grille en wielcover. In het interieur zijn zowel het stuurwiel als de versnellingspoken (ook die van de tussenbak) met leer bekleed. De speciale binnenbekleding en de twee leverbare gedistingeerde metallic carrosseriekleuren Silky Silver (zilver) en Bluish Black Pearl (zwart) onderscheiden deze Freestyle-uitvoeringen van de reguliere Grand Vitara.

Naast deze exclusieve extras beschikt de karaktervolle Freestyle uiteraard over de riante standaarduitrusting van de Grand Vitara. Hiertoe behoren onder meer airconditioning, elektrisch te bedienen ramen en centrale deurvergrendeling. Ook het Drive Select 4x4-systeem, dat het mogelijk maakt tot 100 kilometer per uur te schakelen tussen 2WD en 4WD, is op de exclusieve Freestyle aanwezig.

De krachtbron met een inhoud van 2.0-liter en een maximumvermogen van 94kW/(128 pk) zorgt dat er altijd kracht te over is. In het ruige terrein komt het riante koppel van 174 Nm goed van pas.

Met de speciale Freestyle-uitvoering voorziet Suzuki in een duidelijke behoefte in het 4x4-segment: luxe gecombineerd met exclusiviteit voor een heel aantrekkelijke prijs. Suzuki biedt het Freestyle-pakket aan voor slechts een meerprijs van 1.000,-. Hierdoor is de exclusieve Grand Vitara 2.0 Widebody Freestyle leverbaar vanaf 22.299,-. De Grand Vitara 2.0 Freestyle in vijfdeurs uitvoering kost 24.999,-.