Ingezonden persbericht

67dbdc.jpg

PERSBERICHT

Advanced Brains brengt PR- en marketingactiviteiten onder bij

Amstelveen, 14 augustus 2002 Advanced Brains, een gespecialiseerde managementtrainee organisatie op het gebied van IT Legal en IT Procurement, is voor haar PR- en marketingactiviteiten een samenwerking aangegaan met The Communication Force. Dit bureau zal verantwoordelijk zijn voor de marketingcommunicatie en PR rondom de introductie van Advanced Brains op de Nederlandse markt. Er is gekozen voor The Communication Force omdat zij zich specialiseert in geïntegreerde marketingcommunicatie en PR voor bedrijven in de ICT branche. Tevens heeft het bureau ruime ervaring met het introduceren van bedrijven in deze markt.

Advanced Brains zet met behulp van The Communication Force een nieuw concept in de markt; het biedt jonge academici de mogelijkheid om via Advanced Brains managementtraineeships te volgen bij professionele organisaties op het gebied van IT Legal en IT Procurement. Dit wordt aangeboden in combinatie met een door Advanced Brains ontwikkelde opleiding. Er is geen andere organisatie die dit in Nederland aanbiedt.The Communication Force begeleidt Advanced Brains bij het opzetten en uitvoeren van alle marketingcommunicatie en PR activiteiten betreffende de introductie van Advanced Brains en het uitbouwen van haar naamsbekendheid.

Geoffrey Behr, directeur Advanced Brains: Het concept dat Advanced Brains aanbiedt is nieuw in Nederland. Wij willen dit concept daarom ook zo snel en vakkundig mogelijk in de markt zetten.The Communication Force is een goede sparringpartner gebleken voor al onze ideeën, en begrijpt welke richting wij met ons bedrijf op willen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we ons concept succesvol zullen introduceren op de Nederlandse markt.

Over Advanced Brains

Advanced Brains biedt jonge academici de mogelijkheid managementtraineeships van 2,5 jaar te volgen op het gebied van IT Legal en IT Procurement bij de top 250 bedrijven of (semi-)overheid in Nederland. Eén dag in de week besteden de trainees aan een speciaal door Advanced Brains ontwikkelde opleiding. Universiteiten en opleidingsinstanties waarmee Advanced Brains samenwerkt zijn o.a. de Universiteit Leiden, De Baak en NEVI. De organisaties waarmee wordt samengewerkt (de participanten) hebben inspraak in het opleidingstraject en kunnen na 2,5 jaar de managementtrainee in dienst nemen. Meer informatie vindt u op www.advancedbrains.nl.

Over The Communication Force

The Communication Force is een full service PR- en marketingbureau gespecialiseerd in de ICT branche. Klanten kunnen er terecht voor alle marketing- en communicatiedisciplines zoals PR, Direct Mail en advertising, evenals voor consultancy op het gebied van het formuleren en implementeren van marketingstrategieën. Hierbij dient het marketingbudget als uitgangspunt voor de geïntegreerde marketingcommunicatiestrategie. Meer informatie vindt u op www.communicationforce.com.



Ingezonden persbericht