Persbericht: Xerox Phaser 3400 in prijs verlaagd

Persbericht

Xerox Phaser 3400 in prijs verlaagd

Meerwaarde bereikbaar voor zakelijke gebruikers en kleine werkgroepen

Amstelveen, 14 augustus 2002 -- De Xerox Phaser 3400 A4 zwart/wit printer biedt nu een wel zeer gunstige prijs/prestatieverhouding door een prijswijziging, waarbij de prijs van de basisversie met zo'n 27% is verlaagd. De prijs van de Phaser 3400B bedraagt nu nog slechts â'¬ 640,00 exclusief btw (voorheen â'¬ 875,00). De prijs van de netwerkversie, model Phaser 3400N, is van â'¬ 1.098,15 verlaagd naar â'¬ 900,00 exclusief btw. Deze nieuwe prijsstellingen kunnen het verschil tussen personal en netwerk-printen in zwart/wit helpen overbruggen.

Voor elke printergebruiker overigens biedt de productlijn van Xerox Office keus, van zwart/wit tot kleur en van personal tot netwerk-apparatuur.

De Phaser 3400 is een van de snelste printers in zijn klasse, en levert uitstekende prestaties: een snelheid van 16 pagina's per minuut (ppm), een eerste pagina die reeds na 12 seconden verschijnt en een 166 MHz PowerPC-processor.

De Phaser 3400 biedt de personal gebruiker betrouwbare en professionele laserkwaliteit op een heel scala aan mediatypes. Deze machine levert prima prestaties in een kleine, compacte behuizing tegen dus een aantrekkelijke prijs.

De netwerkgebruiker kan via ethernet profiteren van snelle communicatie met de printer. De Phaser 3400N wordt geleverd met gebruiksvriendelijke software voor eenvoudige installatie, configuratie en printercontrole via het netwerk. De standaard papierinvoerlade heeft een capaciteit van 550 vel en kan dus een heel pak papier bevatten. De papierinvoer is uitbreidbaar tot 1200 vel. Door de robuuste constructie heeft de Phaser 3400 een â¤~duty cycle⤮ van 40.000 pagina's per maand, en is daardoor opgewassen tegen grote printvolumes in drukke werkgroepen.

De Phaser 3400 wordt geleverd met een jaar garantie. Meer informatie is te vinden op internet: www.xerox.com/officeprinting. U kunt ook bellen naar 020 â¤" 656 31 84. De Phaser 3400 is direct wereldwijd leverbaar via Xerox resellers en dealers.

Over Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, productieprinten en grafische omgevingen, en dienstverlening met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/â¤"management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en geavanceerde R&D centra in Cambridge (UK) en in Grenoble (Frankrijk). Meer informatie over Xerox Europe is te vinden op www.xerox.com.

Xeroxâ"¢, The Document Company® en het digitale Xâ"¢ zijn handelsmerken van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.


---