Nu bekijken Nummer: 02.4132ONDERWERP:
Bouwaanvraag voor het bouwen van een dubbele woning met schuur aan de Sleeg 41-43 in Babberich in opdracht van de heer J.W.G. Zweers, Beekseweg 15 te Babberich.ADVIES:
Vrijstelling verlenen van het vigerend bestemmingsplan met toepassing van artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en de gevraagde bouwvergunning verlenen.BESLUIT:
Conform advies
Nummer: 02.5660ONDERWERP:
Herinrichting Duiven-Westervoort. Herbenoeming (adviserende) leden landinrichtingscommissie.ADVIES:
Kennisnemen van de herbenoeming.BESLUIT:
De benoemingstermijn van de leden en adviseurs van de Landinrichtingscommissie voor de Herinrichting Duiven-Westervoort was per 19 februari 2002 afgelopen. Het ligt voor de hand dat gezien de aflopende werkzaamheden voor de Herinrichting Duiven-Westervoort, de huidige personen voor de komende vijf jaar zijn herbenoemd. Nummer: 02.3709ONDERWERP:
Beheersplan Waterschap Rijn en IJssel voor de periode 2002-2005.ADVIES:
Kennis nemen van het Beheersplan van het Waterschap Rijn en IJssel.BESLUIT:
Conform adviesTOELICHTING:
De bestaande beheersplannen van het Waterschap Rijn en IJssel hebben per 1 januari 2002 hun geldigheid verloren. Mede door de uitbreiding van het beheersgebied van het Waterschap was een nieuw beheersplan gewenst. Het voorliggende Beheersplan vormt het actuele beleidskader voor de periode 2002-2005.
Nummer: 02.4173ONDERWERP:
Verzoek van ondernemersorganisatie Uneto-Vni om als aandeelhouder en als overheid de nieuwe marktactiviteiten van Nuon af te keuren c.q. af te wijzen.ADVIES:
Uneto-Vni schriftelijk berichten dat de gemeente naar aanleiding van hun verzoek geen actie onderneemt.BESLUIT:
Nummer: 02.4249ONDERWERP:
Aankoop van een 120 m² ten behoeve van de landbouwsluis in de Oliemolen.ADVIES:
Akkoord gaan met voorgestelde aankoop en met de bijbehorende overeenkomst van Bureau Beheer Landbouwgronden.BESLUIT: De gemeente Zevenaar is voornemens een gedeelte van een perceel in eigendom bij Bureau Beheer Landbouwgronden aan te kopen voor de aanleg van een landbouwsluis in de Oliemolen.