KERK VAN JEZUS CHRISTUS
http://www.kerkvanjezuschristus.nl

UITNODIGING: Persconferentie opening Nederlandse Tempel

Onlangs kwam de Tempel in Salt Lake City tijdens de Olympische winterspelen regelmatig in het nieuws. Vele journalisten vroegen zich toen af hoe de tempel er van binnen uitziet.
Deze zomer wordt de tempel in Zoetermeer geopend; iedereen zal gedurende twee weken de gelegenheid krijgen dit gebouw te bezichtigen. Daarna zal de tempel worden ingewijd en gesloten worden voor het publiek.

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (ook wel eens mormonen genoemd) nodigt u hierbij van harte uit voor de speciale persconferentie op 15 augustus a.s. ter gelegenheid van de opening van de eerste Nederlandse tempel in Zoetermeer.

Registratie en ontvangst vinden plaats vanaf 9.30 uur. De persconferentie start om 10.00 uur. Het programma bestaat uit een korte introductie, een video van 9 minuten en een rondleiding door de tempel.
Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen onder het genot van een lichte lunch.

Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten aan de Osijlaan 2 te Zoetermeer.
Gelieve in te schrijven door middel van het bijgesloten aanmeldingsformulier. U kunt dit faxen of deze gegevens via e-mail sturen naar: mediahulp@kerkvanjezuschristus.nl onder vermelding van Persconferentie. Voor inlichtingen kunt u bellen met Klaas Klunder: telefoon 020 - 5470199


---

--

AANMELDINGSFORMULIER PERSCONFERENTIE

ORGANISATIE:

MEDIUM TITEL:

NAAM geslacht: m / v

POSTADRES:

POSTCODE/ PLAATS:

BEZOEKADRES:

TELEFOON:

FAX:

MOBIEL:

EMAIL:

U kunt dit formulier faxen naar: 020-5470190 of emailen naar mediahulp@kerkvanjezuschristus.nl

09 aug 02 14:16