Ingezonden persbericht

KNIJPKUNSTEN UITGELEGD IN BREAKER WORKOUT
Friesche Vlag leert mensen knijpen en rollen op Utrechtse Jaarbeursplein

15 augustus 2002

Breaker, de lekkere zuivelsnack in een handige knijpverpakking van Friesche Vlag, daagt alle bezoekers van het Utrechtse jaarbeursplein uit vrijdag 16 augustus deel te nemen aan de 'Breaker workout'. Van 07.00 tot 12.00 uur demonstreert het Breaker team in een energieke workout alle mogelijke technieken om de lekkere yoghurtsnack te verorberen. Onder het mom van "haal eruit wat erin zit', worden passanten getest op hun knijpvermogen. Deelnemers aan de Breaker workout moeten, met behulp van de door het team gedemonstreerde technieken, zo snel mogelijk een gigantische opblaas verpakking van de populaire zuivelsnack leeg krijgen, wat zeker voor hillarische taferelen gaat zorgen. Alle deelnemers aan de workout kunnen leuke prijzen in de wacht slepen. Daarnaast zal een samplingteam de toeschouwers in de gelegheid stellen Breaker te proeven en de sensatie van dit lekkere zuiveltussendoortje van Friesche Vlag te ervaren.

Lekker en verantwoord
Begin dit jaar is Breaker in de smaken perzik en kers in de schappen van de supermarkt geïntroduceerd. Een tussendoortje op basis van yoghurt, fruit en energierijke zonnebloempitten dat direct, zonder lepel, uit de verpakking gegeten kan worden. Een lekkere én gemakkelijke yoghurtsnack die ook nog verantwoord is. Om het gemak te vergroten is voor Breaker een hersluitbare knijpverpakking ontwikkeld, die het mogelijk maakt zonder knoeien met één hand te eten. Lekker dus op het werk, in de auto, trein, bus, op school of in en om het huis.

Friesche Vlag
Friesche Vlag is continue bezig met de ontwikkeling van nieuwe zuivelproducten. Onder het merk Friesche Vlag valt een groot aantal zuivelproducten, waaronder Droomvla, Stracciatella, Drinkyoghurt, Milk & Fruit, Breaker, Bollino, Excellent, Cappuccinomelk en Halvamel. Friesche Vlag telt in totaal 680 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Productielocaties zijn gevestigd in Arnhem, Groningen, Nijkerk en Drachten.

Noot aan de redactie:

Beeldmateriaal is digitaal verkrijgbaar op
http://www.edelman-dlv.nl/pressroom

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Friesche Vlag
Patricia van Hooff
Tel: 0318-665 741
Mailto:p.vanhooff@frieschevlag.nl
http://www.frieschevlag.nl

Edelman-DLV
Eveline Bouman
Tel: 023 - 554 2030
Mailto:info@edelman-dlv.nl
http://www.edelman-dlv.nl/pressroom