Versatel Telecom International NV

Zon lanceert het alternatief voor internetten via de kabel: Zon Breedband Family voor ¤ 39 per maand

Amsterdam, 15 augustus 2002. Zon introduceert vandaag Zon Breedband Family. Supersnel internetten voor het hele gezin voor slechts ¤ 39 per maand*. Tevens is tijdelijk het modem gratis en gelden er geen aansluitkosten.

Met slechts ¤ 39 per maand vormt Zon Breedband Family het beste alternatief voor inbellen of internetten via de kabel. Klanten krijgen een op ADSL gebaseerde verbinding (512 kbit/s downstream en 128 kbit/s upstream) welke over het algemeen tot 20 keer sneller is dan inbellen en ruim 7 keer sneller dan vergelijkbare internet abonnementen via de kabel. Tevens is men altijd online voor een vast maandelijks bedrag, men betaalt dus geen telefoontikken meer voor internet gebruik, en men kan tegelijkertijd internetten en bellen.

Met deze aanbieding springt Zon in op de toegenomen behoefte van met name gezinnen om tegen een vast bedrag per maand supersnel en voordelig te kunnen internetten.

Daarnaast ondersteunt Zon Breedband Family ook het Mxstream ADSL modem. Hierdoor kunnen gebruikers die willen switchen naar Zon Breedband Family van hun bestaande ADSL modem gebruik blijven maken waardoor het geheel niet opnieuw geïnstalleerd hoeft te worden

Zon Breedband Family is gebaseerd op het ADSL netwerk van Versatel.


* kijk voor meer informatie en de actie voorwaarden op www.zonnet.nl/breedband

- EINDE BERICHT -

Zon Nederland NV is een zelfstandig opererende onderneming gevestigd te Amsterdam. Versatel Telecom International NV (VRSA), Radio 538 en Free Record Shop zijn de aandeelhouders van Zon.

Achtergrondinformatie (