Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-08-2002 Persberichten district Binnensticht, 09.40 uur

13-jarige winkeldief

DE BILT - Een 13-jarige jongen uit Utrecht probeerde woensdagmiddag rond 17.15 uur uit een winkel aan de Hessenweg goederen mee te nemen zonder te betalen.

Een oplettende medewerker zag dit en hield de jongen aan. De politie werd ingeschakeld die de jongen meenam naar het politiebureau.

In overleg met zijn ouders zal de zaak via bureau HALT verder worden afgewerkt.

Automobilist botst op boom

ZEIST Woensdagmorgen is aan de Laan van Vollenhove een 56-jarige inwoner van Soest betrokken geraakt bij een ongeval.

De man reed tegen een berg zand van ongeveer een halve meter hoog, kwam hierdoor in de berm terecht en raakte een aantal bomen langs de weg. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een boom. De man werd voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis waar bleek dat hij geen noemenswaardig letsel had opgelopen.

Het ongeval is mogelijk gebeurd omdat de man tijdens het rijden een epileptische aanval kreeg. Na onderzoek kon de man weer naar huis keren.

Inhaalmanoeuvre loopt slecht af

BOSCH EN DUIN Woensdagmiddag rond 17.45 uur veroorzaakte een 38-jarige inwoner van Bilthoven aan de Mesdaglaan een ongeluk.

Het ongeval ontstond toen de man twee voertuigen inhaalde in een bocht. In een poging een botsing te voorkomen met een auto uit tegengestelde richting remde de man. Hij verloor echter de macht over het stuur en reed tegen een boom. De man is met zijn dochtertje van 10 jaar met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Na behandeling konden zij weer naar huis.