Ingezonden persbericht

Framfab wordt strategische internetpartner van Volvo Group

Overeenkomst van belang voor consistente online communicatie gehele Volvo Group

Amsterdam, 15 augustus 2002 - Internetbureau Framfab heeft een strategische overeenkomst voor twee jaar gesloten met Volvo Group voor dienstverlening op het gebied van online marketing en communicatie. Volvo Group produceert trucks, bussen, landbouw- en grondverzetvoertuigen, industriële motoren en motoren voor de scheepvaart, en componenten voor de luchtvaartindustrie. Doel van de overeenkomst is een consistente online communicatie voor alle onderdelen van Volvo Group. Volvo Group is actief op 185 markten en heeft circa 75.000 werknemers in 25 landen wereldwijd. Framfab werkt al enkele jaren voor onderdelen van Volvo Group. Onderdeel van de overeenkomst is een optie tot verlenging van het partnerschap.

"Bij A-merken als Volvo is een kwalitatief hoogwaardige, eenduidige en consistente uitstraling van alle uitingen, dus ook online, van groot belang", aldus Frank Mekkelholt, CEO van Framfab Nederland. "We kunnen nu de reeds opgedane ervaring met Volvo Group benutten voor alle onderdelen van de groep en zo bijdragen aan een heldere en duidelijke online corporate communicatiestrategie in lijn met alle offline communicatie."

Over Framfab Nederland
Framfab behoort tot de grootste bureaus voor interactieve communicatie van Nederland en Europa. Het bureau is specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige communicatie via interactieve media. De doelstellingen van de klant en de synergie tussen alle vormen van on- en offline communicatie staan hierbij centraal. Framfab Nederland maakt deel uit van het internationale netwerk van Framfab, dat in 1995 werd opgericht en aan de beurs van Stockholm (Zweden) is genoteerd. Framfab heeft vestigingen in Engeland, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden en Nederland. In Europa werken circa 600 mensen bij Framfab. De drie vestigingen van Framfab Nederland bevinden zich in Amsterdam (twee) en in Rotterdam. Hier vormen ongeveer 80 professionals een uitgebalanceerd multidisciplinair kennisnetwerk dat interactieve concepten en oplossingen ontwikkelt. Framfab Nederland werkt onder andere voor de Gemeente Amsterdam, ENECO Energie, het Ministerie van Justitie, Philips, Unilever, Vodafone, Volvo Car Corporation en World Press Photo.

Voor meer informatie of screenshots:

Framfab Nederland
Sascha Becker
Telefoon: 020 607 75 00
E-mail: sascha.becker@framfab.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Richard Verbeek
Telefoon: 030 656 50 70
E-mail: richard@lvtpr.nl