Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 15-08-2002 2e persbericht van donderdag 15 augustus 2002

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal van een bedrijfsauto
Donderdagmorgen tussen 6.00 en 10.45 uur is vanaf de Wolvendijk een zwarte bedrijfsauto, Nissan Patrol, kenteken 47-VP-KN, gestolen.

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Donderdagmiddag rond 12.45 uur raakte bij een aanrijding op de Geldropseweg een 65-jarige fietser uit Geldrop gewond. Hij fietste daar richting centrum. Achter hem reed een 36-jarige automobilist uit Geldrop. De fietser fietste midden naar de weg om links af te slaan. De automobilist botste daarop tegen de fietser die ten val kwam. De fietser is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Hij klaagde over een pijnlijke heup en elleboog.

Helmond: Verdachten aangehouden
Donderdagmorgen rond 11.00 uur zijn op het Kastelenplein twee Helmonders, 38 en 41 jaar oud, aangehouden. Een politiepatrouille zag dat zij daar alcohol dronken op een plaats waar dat verboden is. De bij de 38-jarige Helmonder aangetroffen GSM bleek in Helmond te zijn gestolen. De GSM is veilig gesteld. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Geldrop: Roodlichtcontrole
Donderdagmorgen is op het Bogardeind een roodlichtcontrole gehouden. 45 bestuurders negeerden het roodlicht. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Geldrop: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 13.30 en 14.30 uur is op de Wielewaal een snelheidscontrole gehouden. 779 voertuigen zijn gecontroleerd. 62 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 98 km/u