Circuit Park Zandvoort


Lauren is Miss Circuit Park Zandvoort 2002/2003'

Lauren is Miss Circuit Park Zandvoort 2002/2003' 15 August 2002 - Zangeres Lauren (18 jaar) uit Landsmeer is de nieuwe Miss Circuit Park Zandvoort 2002/2003. Ze won door haar charmante verschijning, uitstraling en spontaniteit èn door haar snel stijgende populariteit als zangeres van de grote hit O-AYO. Op zondag 11 augustus 2002, tijdens de "Marlboro Masters of Formula 3" heeft Miss Renee de Best, haar titel overdragen en Lauren voorgesteld aan het publiek. Lauren verheugt zich enorm op het komende jaar waarin zij, naast haar werkzaamheden als Miss, ook enkele optredens op het circuit zal verzorgen.

De Miss vervult een belangrijke rol als ambassadrice van zowel het circuit als van de autosport. Naast haar optredens op het podium tijdens de prijsuitreikingen, zal ze regelmatig acte de présence geven in de VIP rooms en tijdens belangrijke recepties en bijeenkomsten op het circuit.

Lauren
Lauren is geboren op 10 augustus 1984 en heeft drie grote liefhebberijen: dieren, muziek en dansen. De dierenliefde zit diep, getuige haar hobby paardrijden en het verzorgen van talloze verlaten en gewonde dieren thuis. De muziekhobby groeide in de loop der jaren uit tot een heuse zangcarrière met de grote hit O-AYO en het nieuwe nummer Sex Me Up. Laurens stijl is een mix van Dance en Latin en haar successen zorgen inmiddels voor een volle agenda, optredens in het gehele land en regelmatige aanwezigheid in programmas van Radio 538, The Box en muziekzender TMF. Ze heeft ook haar eigen internetsite: www.laurenonline.nl.

Circuit Park Zandvoort, publiek en coureurs kunnen zich verheugen op een aantal optredens van Lauren, samen met haar danseressen, voor de hoofdtribune.

© Copyright 2002, Circuit Park Zandvoort