klik hier om backstage te contacteren

PERSBERICHT
22/08/2002

Vanaf 15 augustus op tv: nieuwe commercial Dommelsch!

Een weids landschap, een schattig Dommelsch cafeetje, een sympathieke serveerster én een onwijs grote duikboot. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe tv-commercial van Dommelsch waarmee op donderdag 15 augustus de aftrap wordt gegeven voor een nieuwe themacampagne: 'Voor Dommelsch maak je een uitzondering'

In de commercial zie je een rustiek landschap met een leuk Dommelsch café. Een charmante serveerster komt naar buiten omdat ze iets vreemds heeft gehoord. Ze ziet niets en gaat weer het café in. Juist op dat moment komt uit de smalle sloot naast het café plotseling een gigantische duikboot naar boven, die 'letterlijk' een uitzondering maakt voor een fris glas Dommelsch bier.

De commercial introduceert een nieuw campagne thema dat aangeeft dat Dommelsch een bijzonder, inspirerend merk is waarvoor je wat extra's wilt doen. De commercial is ontwikkeld door het Amsterdamse reclamebureau Ubachs Wisbrun en is vanaf donderdag 15 augustus te zien op Nederland 1, 2 en3, RTL 4 en 5, Yorin, SBS6, Net 5 en V8.