Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Beschikking

Vanwege een omissie in de publicatie van 1 augustus 2002 hebben Burgemeester en wethouders opnieuw het volgende besluit genomen: Heuvelsesteeg 11A te Overberg. De aanvraag is ingediend door W. de Greef en betreft een veranderingsvergunning voor een veehouderij. De vergunning wordt onder voorschriften verleend. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd. De beschikking en alle ter zake van belang zijnde stukken liggen gedurende zes weken ter inzage, vanaf 16 augustus 2002 tot en met 25 september 2002. Tevens kunnen de stukken gedurende die periode op verzoek tenminste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de werkuren worden ingezien.
Gedurende zes weken na de dag dat de beschikking ter inzage is gelegd staat bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep open voor:
degene die tegen de aanvraag/ontwerpbeschikking bedenkingen hebben ingebracht;
de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;
belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking; Het beroepschrift moet voor 26 september 2002 worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE s Gravenhage.
Het griffierecht bedraagt 109,- voor individuele personen en 218,- voor rechtspersonen.
Tegelijkertijd met of na het instellen van het beroep kan worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen op grond van artikel 36 en 37 Wet op de Raad van State juncto artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht. Daartoe moet een verzoek worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het griffierecht voor elk verzoek bedraagt 109,- voor individuele personen en 218,- voor rechtspersonen.
Inzage van stukken
De desbetreffende stukken kunnen gedurende de inzagetermijn op verzoek kosteloos worden ingezien bij:
de Milieudienst Zuidoost-Utrecht, Laan van Vollenhove 3211 in Zeist (iedere werkdag van 8.30 - 12.30 uur en 13.30 - 17.00 uur) de gemeente Amerongen, sector GGZ, Hof 1 in Amerongen (iedere werkdag van 09.00 tot 12.00 uur).
Een kopie-exemplaar van de stukken wordt tegen vergoeding van de werkelijk gemaakte kosten verstrekt.

Kennisgeving vanwege Besluit milieubeheer (AMvB) Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende kennisgeving van een niet vergunningplichtig bedrijf is ontvangen: Spoorlaan 17a te Overberg. De kennisgeving is ingediend door G. Veldhuizen en betreft het wijzigen van een inrichting waarop het Besluit melkrundveehouderijen milieubeheer van toepassing is.

Voor informatie: Milieudienst Zuidoost-Utrecht, telefoon (030) 69 99 500/528/529.