AutoRai

15-8-2002

Mercedes-Benz SLK voor Budget Nederland

Ter gelegenheid van de lange samenwerking tussen Mercedes-Benz dealer Pordon en Budget Nederland stelt Pordon een jaar lang een Mercedes-Benz SLK ter beschikking aan Budget.

De marktleider in de autoverhuurbranche verloot de auto onder zakelijke klanten die in juni of juli een auto hebben gehuurd bij Budget. De winnaar mag een jaar lang kosteloos in deze cabriolet rijden.

Het aandeel Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens in wagenpark van Budget Rent a Car wordt de komende tijd flink uitgebreid. Budget voldoet met deze verdere kwaliteitsverbetering en uitbreiding van haar wagenpark aan de toenemende vraag - met name vanuit zakelijke markt - naar luxe personenwagens.

De Pordon Groep heeft een personenwagenvestiging in Utrecht en bedrijfswagenvestigingen in Almere, Barneveld, Hilversum, Nijkerk, Utrecht en Veenendaal. Daarnaast beschikt Pordon over een eigen, hypermodern schadecentrum. Pordon werkt overigens al jaren hecht samen met Budget.

Budget Rent a Car Nederland is onderdeel van Holland Car Leasing. HCL is de houdster van de Budget-licenties in de Benelux, Noorwegen, Denemarken en Finland. Budget Rent a Car Nederland is met een landelijk dekkend netwerk van 80 vestigingen en een autopark van gemiddeld 12.000 auto's marktleider in de autoverhuurbranche van Nederland.